Sisustustekstiilit

Laadukkaat sisustustekstiilit kestävät aikaa

Sisustustekstiileissä luotamme Indesin ja Pagunetten laadukkaisiin kankaisiin. Ne ovat kauniita ja luonnollisen tuntuisia, kestäviä käytössä ja sietävät auringon valoa. Mallistosta löydät sopivat kuosit ja sävyt sekä kotiin, vapaa-ajanasuntoon kuin töihinkin. Meiltä saa myös kylpyhuonetekstiilit suihkuverhoista pyyhkeliinoihin ja kylpyhuoneen mattoihin.

Mattovalikoimamme on huikean laaja! Meidän kautta saat mm. VM-CARPETIN tuotteita, paperinaru-, juutti-, sisal-, nukka-, puuvilla-, pellava-, bambu- ja kokolattiamattoja. Saatavilla myös vakiomitoista poikkeavia kokoja. Intialaiset juutti- ja villamatot tulevat vakiomitoilla ja -väreillä, mutta tilauksesta myös muita kokoja ja värejä.

Verhot valmistamme Skandinavian johtavien ja pitkän kokemuksen omaavien tukkukauppiaiden mallistoista. Pagunette on yksi tukkukauppiaistamme ja heillä on kokemusta alalta 60-luvulta lähtien. Valikoima kattaa yksilölliset, klassiset ja modernit tekstiilit, joten löydämme varmasti jokaiseen tilaan ja makuun sopivat vaihtoehdot.

5

Palvelemme myös kotiompelijaa niin kankaiden kuin verhotarvikkeiden osalta

”Meiltä myös suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelu.”